perchezițiile de marți dimineață la traficanții de droguri. un dealer a vândut „cristal” în sibiu (video, foto)

Locuința unui traficant de droguri este percheziționată, marți, de polițiștii sibieni și de procurorii DIICOT. Individul este bănuit că, pe parcursul anului 2023, a vândut „cristal” consumatorulir din județul Sibiu. 

Polițiștii împreună cu procurorii DIICOT desfășoară, marți, sute de percheziții domiciliare în toată țară. Polițiștii acționează și în județul Sibiu, în locuința unui tânăr din Dobârca. „La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Sibiu, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

perchezițiile de marți dimineață la traficanții de droguri. un dealer a vândut „cristal” în sibiu (video, foto)

Citește și: Percheziții în Sibiu, Gura Râului și Dobârca la traficanți de droguri

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, cunoscut generic sub denumirea de „cristal” (3-CMC), către consumatori din județul Sibiu. Oamenii legii au găsit în locuința lui arme.

Audierile se efectuează la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție

Ultima oră

Comentariul meu