parchetul european despre frauda de un milion de euro de la ulbs. „ancheta este în desfășurare”
Sursa foto: ULBS

Parchetul European a realizat mai multe percheziții domiciliare la angajați ai ULBS, în decursul săptămânii trecute. Ancheta se desfășoară asupra Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, suspectată de fraudă cu fonduri Erasmus.

Potrivit Parchetului European, angajați ai universității și în același timp, responsabili cu coordonarea Serviciilor de Relații Externe, au întocmit contracte fictive cu diverși cetățeni din Asia de Est pentru a primi finanțare pentru două proiecte din țările partenere Erasmus. Prejudiciul, un milion de euro.

Citește și: Zeci de percheziții la angajați ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Fraudă de peste un milion de euro cu fonduri Erasmus

„Ancheta este încă în desfășurare: încă nu au fost depuse acuzații în acest caz. În această etapă, nu putem împărtăși mai multe informații și nici nu putem răspunde la întrebări”, transmit reprezentanții Parchetului European.

Purtătorul de cuvânt al ULBS Sibiu a confirmat desfășurarea unei anchete privind o posibilă fraudă cu fonduri Erasmus și, totodată, reprezentații ULBS sunt cei care au depus plângerea inițială în vederea acestei anchete. (DETALII AICI)

Citește și: ULBS confirmă perchezițiile care vizează o fraudă de peste un milion de euro la Sibiu. ”Există o anchetă în curs de derulare”

Ultima oră

Comentariul meu