modificare de planuri pentru csu. s-a schimbat ziua meciului sibiului la oradea

Derby-ul etapei a doua a Ligii Naționale de baschet masculin, CSM Oradea – CSU Sibiu se va disputa miercuri, 4 octombrie, de la ora 18.00 și va fi televizat de DigiSport și Prima Sport.

Federația Română de Baschet a reprogramat pentru data de 4 octombrie partida din etapa a doua a Grupei A din Liga Națională masculină, CSM Oradea – CSU Sibiu.

Acest fapt este datorat participării celor de la CSM Oradea în preliminariile pentru grupele Basketball Champions League. Orădenii se vor juca miercuri la Belek (Turcia), în sferturile de finală ale turneului preliminar cu italienii de la Happy Casa Brindisi. În cazul unei victorii miercuri, CSM CSU Oradea va întâlni vineri, în semifinale, pe învingătoarea dintre Heroes Den Bosch (Olanda) și BG Gottingen (Germania).

Oradea – Sibiu este o reeditare a semifinalelor ediției precedente de campionat, când CSM s-a impus cu 3-0, profitând de absențele din lotul echipei CSU.

În prima etapă de campionat, echipa lui Tomas Rinkevicius  a câștigat în Sala Transilvania, 91-78 cu CS Vâlcea 1924. CSM Oradea și-a amânat  jocul din prima etapă, de la Craiova.

 

Ultima oră

Comentariul meu