jucătorul care i-a rupt piciorul lui iancu, l-a vizitat pe fotbalistul sibiului în spital. ”mă simt vinovat și îmi asum total”

Valentin Țicu, jucătorul care a provocat accidentarea oribilă a lui Dragoș Iancu l-a vizitat pe fotbalistul lui FC Hermannstadt la Spitalul Monza. 

Juniorul echipei de pe malul Cibinului, Dragoș Iancu a fost grav accidentat duminică, în meciul Petrolul – FC Hermannstadt 0-0. După o intrare tare de la spate, cu ambele picioare, Valentin Țicu i-a provocat lui Dragoș Iancu o fractură de peroneu, iar imaginile cutremurătoare au făcut turul televiziunilor naționale.

Valentin Țicu a venit marți la Spitalul Monza din București, pentru a își cere scuze lui Dragoș Iancu. ”Suntem amândoi jucători profesioniști, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare. Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate” a anunțat căpitanul Petrolului Ploiești pentru siteul oficial al clubului.

Jucătorul Petrolului s-a oferit să îl ajute pe Dragoș Iancu. ”Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată îi cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul” a mai afirmat Țicu.

Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu, după ce i-a rămas piciorul prins în gazon și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Ploiești, apoi a ajuns la spitalul „Monza” din București.

El a fost operat luni de către medicul ortoped Gabriel Dinu, iar perioada estimată de recuperare este de patru luni.

Dragoș Iancu era prima opțiune pentru Marius Măldărășanu pentru postul de under, fiind folosit în 11 partide în acest sezon, în care a reușit un gol.

 

Ultima oră

Comentariul meu