anchetă itm în cazul pădurarului mort, la iacobeni (video)
Sursa foto: Facebook

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care pădurarul de 20 de ani, din Iacobeni, a decedat.

Un pădurar a decedat vineri, în jurul orei 17.00, după ce o creangă i-a căzut în cap în timp ce tăia un copac din comuna Iacobeni. În ciuda eforturilor echipajelor SMURD, Alin Drăgan s-a stins din viață după ce a intrat stop cardio-respirator. (DETALII AICI)

Inspectorii ITM au deschis o anchetă pentru a cerceta evenimentul. „Un accident s-a produs în data de 22.09. 2023, în jurul orei 17.00, pe raza localității Iacobeni, unde un fost salariat a defrișat un arbore, a fost accidentat, rezultând decesul acestuia. Într-adevăr, o echipă de inspectori din cadrul ITM Sibiu s-a de plasat la fața locului în data de 22 și în data de 25 septembrie. Am început cercetarea evenimentului și în acest moment nu vă pot spune prea multe amănunte cu privire la cauza producerii evenimentului, dacă era în timpul atribuțiilor de serviciu. Se face o anchetă și după finalizarea dosarului de cercetare acesta va fi avizat de către Inspecția Muncii din București”, a spus Stănilă Alexandru Marius, Inspector Șef Sibiu.

Tânărul pădurar a fost elev la Colegiul Național “Gheorghe Lazar” din Sibiu și a absolvit Colegiul Tehnic „A.T. Laurian” din Agnita.

Citește și: Tragedie la Iacobeni. Pădurar mort, după ce i-a căzut un lemn în cap

 

Ultima oră

Comentariul meu