tragedie la iacobeni. pădurar mort, după ce i-a căzut un lemn în cap
Sursa foto: Facebook

Un pădurar a murit vineri, în jurul orei 17.00, în comuna Iacobeni, din cauza unui accident de muncă. Alin Drăgan avea doar 20 de ani.

Alin a mers vineri după-masa la pădure pentru a tăia un copac, însă o creangă i-a căzut în cap, accident care i-a fost fatal pentru că nu purta cască de protecție. Tânărul nu era singur în pădure, cel puțin o persoană s-ar mai fi aflat cu el, spun sursele Ora de Sibiu.

Tragicul eveniment a avut loc în pădurea din comuna Iacobeni. După accident, pădurarul a fost transportat de urgență cu o mașină de teren până la terenul de fotbal din apropiere, unde a intervenit de urgență elicopterul SMURD Mureș. Medicii l-au resuscitat dar, din păcate, tânărul a intrat în stop cardio-respirator iar în jurul orei 17.00, a fost declarat decesul băiatului, potrivit SAJ Sibiu.

Tânărul pădurar a fost elev la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Sibiu și a absolvit Colegiul Tehnic „A.T. Laurian” din Agnita.

Valuri de mesajele de rămas-bun au apărut după aflarea celor întâmplate în pădurea din Iacobeni. „Nu pot descrie în cuvinte ce durere in suflet mi-ai lăsat Aline, prieten, cumnat e puțin spus. Ai fost frățiorul meu mai mic. De acum nu am pe cine sa mai sun, cu cine să mă mai sfătuiesc. Vei rămâne mereu în inimile noastre cu același zâmbet pe care îl aveai mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace, prietenul meu drag și scump”, spune un apropiat de-al tânărului.

Prietena lui, Maria, a scris un mesaj emoționant. „Din nefericire nu ne-a fost dat să trăim împreuna până la adânci bătrâneți! Vei rămâne veșnic în sufletul meu! Te iubesc și te voi iubi mereu, iubirea mea Alin”, se arată în postarea fetei.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu