tineri de 18 și 20 de ani, prinși la volan fără permis pe drumurile din sibiu
FOTO: arhivă

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost depistați, în weekend, pe drumurile din județul Sibiu, la volan, fără să aibă permis de conducere. Cu toții s-au ales cu dosar penal. 

Primul dintre ei, un tânăr de 20 de ani din județul Alba, a fost depistat în 24 septembrie, în jurul orei 01:00, în Tălmaciu, de către polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu. Din verificările efectuate de oamenii legii a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În aceeași zi, în jurul orei 18:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit un autoturism condus pe Calea Gușteriței de către un sibian în vârstă de 18 ani. Nici acesta nu avea permis de conducere. 

Apoi, spre seară, în jurul orei 21:00, pe DC 24, în afara orașului Dumbrăveni, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un medieșean în vârstă de 20 de ani, care nu posedă dreptul de a conduce. În momentul opririi, tânărul era însoțit de către proprietara autoturismului, o femeie în vârstă de 37 de ani, tot din municipiul Mediaș, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare.

Pe numele celor trei tineri s-au deschis dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu