șoferi băuți prinși în avrig și brădeni. unul avea o alcoolemie de 1,27 la mie
foto: arhivă

Zeci de șoferi au fost prinși pe picior greșit, în weekend, de către polițiștii sibieni. Doi dintre ei s-au urcat băuți la volan, astfel că s-au ales cu dosar penal. 

Primul șofer a fost depistat în 24 septembrie, în jurul orei 09:30, pe DJ 106, în afara localității Brădeni. „Polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Avrig”, spun oamenii legii. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 20:00, în Avrig, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit un autoturism condus pe strada Eroilor, la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în Mârșa. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În consecință, pe numele celor două persoane s-au întocmit dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ultima oră

Comentariul meu