retrasib, în plină creștere și dezvoltare, asigură viitorul tuturor generațiilor  

Retrasib Sibiu este singura companie care produce transformatoare de mare putere pe teritoriul României.

Cu ajutorul angajaților devotați și investițiilor continue în tehnologii, laboratoare și utilaje, Retrasib livrează pe piața internațională transformatoare de medie si mare putere, ce sunt echipamente cheie în stațiile de transformare. Ele sunt indispensabile pentru reînnoirea flotelor de echipamente din rețea, pentru extinderea acestora, cât și pentru proiectele nou apărute pe piață, cum sunt cele de energie regenerabilă. Sibienii au posibilitatea să activeze într-un domeniu sustenabil, aflat în continuă expansiune, într-un sector ce valorifică resursa umană și oferă oportunități pentru dezvoltarea carierei.

Angajații RETRASIB, parte din proiecte de mare anvergură

Angajații sunt cei care contribuie cu sârguință la realizarea transformatoarelor de mare putere, ce ajung mai apoi să funcționeze în toate țările. Cu ajutorul angajaților, Retrasib reușește să livreze transformatoare folosite în cadrul unor proiecte de energie regenerabilă (parcuri eoliene/fotovoltaice), în stații de transport feroviar și metrou, în parcuri și sectoare cu profil metalurgic, în transporturi și în distribuția de energie electrică.

Retrasib este în continuă creștere și dezvoltare, având un nume sonor pe piața internațională, pe de o parte datorită investițiilor masive constante pe care le face, iar pe de altă parte datorită oamenilor care fac parte din echipă. Oamenii sunt, în fond, cele mai valoroase și importante resurse din și pentru companie, iar fără ei succesul n-ar putea exista. Tocmai de aceea, Retrasib investește în siguranța și bunăstarea angajaților.

În Retrasib se găsesc toate departamentele, astfel încât întregul proces de realizare al transformatoarelor să se desfășoare la Sibiu. De la vânzări, la proiectare electrică și mecanică, la îmbunătățire procese și până la producție, testare și punerea în funcțiune în stația clientului, toate departamentele au o importanță deosebită și fiecare angajat contează, fiindcă își poate aduce aportul în acest domeniu captivant și plin de oportunități.

retrasib, în plină creștere și dezvoltare, asigură viitorul tuturor generațiilor  

RETRASIB face angajări la Sibiu

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și vrei să lucrezi într-un domeniu sustenabil, aflat într-o continuă dezvoltare, ai ajuns unde trebuie, căci Retrasib face angajări. Echipa se mărește și sunt căutați, în principal, oameni pasionați de proiectare pentru departamentul de proiectare electrică și mecanică, cât și angajați în producție, pasionați de lăcătușerie, circuite electrice, bobinaj, care își doresc să contribuie la realizarea fizică a unui transformator.

Retrasib pune accent pe nevoile angajaților și oferă un pachet salarial atractiv, dar și o mulțime de beneficii. Viitorii angajați vor primi bonusuri de productivitate și calitate, tichete de masă, primă de concediu, prime de sărbători și asigurare de sănătate.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot depune CV-urile la adresa de e-mail: hr.retrasib@sgb-smit.group sau la sediul firmei din Sibiu, strada Ștefan cel Mare, nr. 156 (Zona Industrială Est). 

Poziții vacante în cadrul companiei:

Inginer proiectare electrică

Inginer proiectare mecanică

Inginer îmbunătățire procese

Colegi în producție în 2 și 3 schimburi

Noutăți despre activitățile întreprinse de RETRASIB SIBIU puteți găsi pe pagina de FACEBOOK RETRASIB SGB-SMIT Goup , LinkedIn, Instagram sau pe site-ul companiei www.sgb-smit.com.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu