femeie tăiată cu briceagul într-un bar din sibiu

A fost hărmălaie mare, duminică seara, în zona Pieței Cibin din municipiul Sibiu. Polițiștii și jandarmii au fost solicitați să intervină de urgență, după ce a izbucnit un scandal pe terasa unui local. O femeie a fost tăiată cu un briceag. 

O sibiancă a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresată de către un bărbat pe terasa unui local din zona Pieței Cibin. Oamenii legii au intervenit imediat. „La data de 24 septembrie, în jurul orei 20:30, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 20:20, ar fi fost agresată de către un bărbat pe terasa unui local din municipiul Sibiu. La locul incidentului au intervenit polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu, care au identificat persoanele în cauză, un sibian în vârstă de 45 de ani și o sibiancă în vârstă de 46 de ani”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

femeie tăiată cu briceagul într-un bar din sibiu

Polițiștii au început cercetările și au stabilit cum anume s-a petrecut evenimentul. Se pare că bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri spontane, s-a luat la ceartă cu un alt client al barului. Femeia a intervenit între cei doi, moment în care a fost tăiată în zona palmei stângi cu un briceag de către bărbatul de 45 de ani. Din fericire, tăietura a fost superficială, astfel că femeia nu a necesitat intervenție medicală și nici transport la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Până în prezent, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la acest incident.

Polițiștii sibieni au ridicat briceagul în cauză și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu