explozia din valea aurie: soții marius și mariana au murit pe loc. bărbatul se întorsese dintr-o cursă cu tir-ul

O explozie puternică a avut loc duminică dimineața într-un apartament din cartierul Valea Aurie, din Sibiu. Din păcate, soții Marius Racovițan și Mariana și-au pierdut viața pe loc.

YouTube video

Pompierii sibieni au intervenit de urgență duminică, pe strada Iazului, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc.  Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore. În apartament au fost descoperite două victime decedate, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 51 de ani. (DETALII AICI)

Citește și: Verdict: Explozia din Valea Aurie s-a produs din cauza acumulării de gaze. Cinsprezece apartamente și cinci mașini, afectate

Marius Racovițan și Mariana au sfârșit tragic în urma exploziei din cauza acumulării de gaze. Marius era șofer pe TIR la o firmă de transporturi din Sibiu. Bărbatul s-a întors sâmbătă noaptea din cursă și când a aprins lumina, s-a petrecut explozia, spun surse Ora de Sibiu.

explozia din valea aurie: soții marius și mariana au murit pe loc. bărbatul se întorsese dintr-o cursă cu tir-ul

„Drum lin cumnată, bunul Dumnezeu să te ierte și să te aibă sub aripa lui, prea devreme ați plecat”, se arată un mesaj din partea unui membru al familiei.

„Dumnezeu să-l ierte, pe vecinul meu drag! Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să vă întărească”, și alte sute de astfel mesaje de condoleanțe circulă în mediul online, la o zi de la tragicul incident.

Vezi și: Explozia de la blocul din Valea Aurie. Deflagrația a ucis doi oameni. Mărturii și imagini noi de la locul dezastrului (video foto)

Cei doi soți se mutaseră în apartamentul de pe strada Iazului în urmă cu câțiva ani în urmă. Marius și Mariana erau căsătoriți din 2014 iar ocazional aveau grijă de o nepoată. Pompierii au găsit în apartament pamperși și o bicicletă pentru copii. Din fericire, la momentul exploziei, nepoata nu se afla în apartament.

explozia din valea aurie: soții marius și mariana au murit pe loc. bărbatul se întorsese dintr-o cursă cu tir-ul

VEZI AICI IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI!

Reamintim că duminică dimineața, la un apartament de pe strada Iazului a avut loc o explozie în urma căruia două persoane au decedat și alte 20 de persoane  au fost evacuate din imobil, dintre care patru au suferit atacuri de panică. (VIDEO FOTO)

Citește și: Explozie puternică într-un apartament din Valea Aurie. Două persoane au murit! Zeci de locatari evacuați! (video foto)

Mai mulți martori au povestit că deflagrația a avut loc în jurul orei 7 dimineața și a fost extrem de puternică. Vecinii au ieșit înfricoșați din apartamente. Treizeci de pompieri s-au deplasat pentru a interveni la stingerea incendiului. Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus aproape în totalitate, cincisprezece apartamente și cinci mașini au afectate și ele după explozie.

 

Ultima oră

Comentariul meu