dragoș iancu, prima declarație după ce un jucător de la petrolul i-a rupt piciorul: ”voi fi bine! sunt puternic!”

Mijlocașul lui Hermannstadt, Dragoș Iancu, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Petrolul.

În urma unui duel cu un adversar, Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu.Tânărul de 20 de ani a fost transportat de urgență la spital, unde va fi operat. Iancu este optimist și își dorește să se întoarcă pe teren în trei luni.

Accidentare groaznică pentru Dragoș Iancu în meciul Sibiului cu Petrolul. Are fractură la gleznă (foto, video)

„Vreau sa mă întorc în 3 luni. Numai la asta mă gândesc! Sper să decurgă operatia bine și să mă recuperez. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Voi fi bine! Sunt puternic!”, a declarat Dragoș Iancu pentru Gazeta Sporturilor.

Dani Coman a dezvăluit că Iancu l-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca fotbal. Coman l-a asigurat că da, că este tânăr și că va reveni.

„Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu.

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Dani Coman la „Fotbal Show”.

Ultima oră

Comentariul meu