bizon cu bmw, ieșire forțată de pe autostradă la sibiu. „am crezut că nu mai iese viu” (video)

Un cititor Ora de Sibiu a trimis, pe adresa redacției, o filmare în care apare un conducător auto care a forțat periculos ieșirea de pe autostradă. Șoferul a trecut „glonț” pe lângă el și i s-a băgat în față. Sibianul susține că incidentele de acest gen sunt tot mai frecvente în trafic. 

Un șofer a fost surprins, luni după-amiaza, pe autostradă la Sibiu, „forțând” ieșirea spre aeroport. Omul a rulat cu viteză și, la un moment dat, a virat la dreapta, intrând periculos în fața unui alt participant la trafic care circula regulamentar. 

YouTube video

„În această după-amiaza, la ieșirea de pe autostradă spre aeroport, un autoturism marca BMW a forțat ieșirea venind foarte aproape de mine. Pe filmare nu se vede, dar domnul a venit cu viteză din spate. Pe banda mea, în spatele meu, era o mașină care a virat stânga. El a intrat printre noi și s-a băgat în fața mea exact înainte de ieșirea de pe A1. Eu am adaptat viteza, aveam în jur de 70 km/h, dar el avea viteză extrem de mare, după cum se observă. Am crezut că nu mai iese viu de pe autostradă”, a semnalat cititorul care a surprins evenimentul. 

Sibianul spune că șansele ca șoferul să fi ratat ieșirea sunt minime. „A avut viteză mare, este clar ce a vrut să facă. Sunt mulți care fentează coloana și se bagă așa. Observ des același comportament și la ieșirea spre Cisnădie. Mulți evită să se încadreze din timp pe bandă, iar alții vin direct pe banda de urgență cu viteză ca să fenteze coada”, spune cititorul. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. De ce i-ați blurat numărul de inmatriculare la bizon, oare aceste specimene au numai drepturi nu si obligatii?