acces nou la aeroportul sibiu. legătură între giratoriul de pe alba iulia și strada europa unită (video)
Sursa foto: Facebook/Consiliul Județean Sibiu

Aeroportul Internațional Sibiu va avea o nouă cale de acces pentru călători, anunță Consiliul Județean Sibiu. Sensul giratoriu Alba Iulia va fi conectat cu strada Europa Unită.

„Fluent și sigur: se îmbunătățește accesul în Aeroportul Internațional Sibiu prin conectarea la sensul giratoriu Alba Iulia – Europa Unită” este mesajul transmis al Consiliului Județean, care deservește drept descriere la un videoclip de prezentare cu reconfigurarea accesului.

„Au început lucrările de reconfigurarea a accesului la Aeroport Accesul la Aeroport se va face din sensul giratoriu DN 1 – strada Europa Unită. Suprafața drumurilor de acces va fi de peste 7.200 mp. Lucrările de reconfigurarea a accesului sunt în derulare”, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Lucrările pentru extinderea Aeroportului Internațional din Sibiu cu ajutorul noului terminal avansează conform graficului de execuție. Odată ce lucrările vor fi finalizate, la 31 decembrie 2023, aeroportul își va dubla capacitatea de procesare a pasagerilor și ale bagajelor acestora, dar și suprafața de operare. Noul terminal va mări suprafața aeroportului la 22.400 metri pătrați și va putea asigura serviciile necesare a până la 2,5 milioane pasageri pe an.

Citește și: FOTO – Lucrările la noul terminal de la Aeroportul Sibiu au trecut de jumătate – Constructor: ”Suntem în grafic și cu execuția. Se muncește 24 din 24”

 

Ultima oră

Comentariul meu