verdict: explozia din valea aurie s-a produs din cauza acumulării de gaze. cinsprezece apartamente și cinci mașini, afectate

Duminică dimineață, pompierii sibieni au fost solicitați printr-un apel la 112 să intervină la un incendiu la un apartament în cartierul Valea Aurie, pe strada Iazului. Focul a pornit în urma unei explozii din cauza cumulării de gaze naturale.

Explozia a avut loc în jurul orei 7:00 și a afectat un apartament situat la parterul înalt al unui imobil de 4 etaje. Focul s-a extins rapid la alte 15 apartamente, precum și la cinci autovehicule parcate în apropiere.

Pompierii au intervenit rapid la fața locului și au reușit să stingă incendiul în aproximativ două ore.

verdict: explozia din valea aurie s-a produs din cauza acumulării de gaze. cinsprezece apartamente și cinci mașini, afectate

MĂRTURII ȘI IMAGINI DE LA LOCUL DEZASTRULUI

Din cele 20 de persoane evacuate din imobil, patru au suferit atacuri de panică, însă nu au necesitat transportul la spital.

Două victime, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 51 de ani, au fost găsite decedate în interiorul apartamentului unde a avut loc explozia.

”În urma exploziei puternice care a avut loc în această dimineață, pe strada Iazului din municipiul Sibiu, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, respectiv ucidere din culpă.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Explozie puternică într-un apartament din Valea Aurie. Două persoane au murit! Zeci de locatari evacuați! (video foto)

Mai mulți martori au povestit că deflagrația a fost extrem de puternică. Vecinii au ieșit în grabă din apartamente, de frică să nu se întâmple o nenorocire și mai mare. Se pare că victimele din apartamentul în care s-a produs explozia, erau soț și soție.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu