măldărășanu, îngrijorat înaintea meciului de la ploiești. ”va trebui să avem grijă”

Înaintea jocului de duminică seara, de la Ploiești, antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu le cere jucătorilor săi să abordeze meciul la victorie.

Tehnicianul își dorește ca jucătorii săi se apere compact, astfel încât să nu fie spații pentru rapizii atacanți ai Petrolului.

”Sunt conștient că vom avea un meci greu, Petrolul este o echipă foarte bună, are un parcurs bun până în momentul acesta, cu un public care îi împinge de la spate. Au un joc în care așteaptă foarte mult tranziția pozitivă, având jucători care cer mingea pe spațiu. va trebui să avem grijă, să nu devenim echipă lungă, să acoperim spațiile, dar trebuie să ne facem jocul, să mergem cu încredere cu dorința de a câștiga. Venim după un meci cu intensitate, poate apărea și oboseala, dar vedem la ora meciului referitor la un prim unsprezece” a spus antrenorul Sibiului, Marius Măldărășanu.

Echipa sibiană este neînvinsă în ultimele cinci etape de campionat și speră să lungească cât mai mult această serie pozitivă.

Cu câte 13 puncte acumulate, Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt sunt vecine de clasament și se află pe pozițiile 6, respectiv 5.  Partida din etapa a 10-a a Superligii, Petrolul Ploiești – FC Hermannstadt se dispută duminică, de la ora 18.15.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu