fotbalistul dragoș iancu are fractură deschisă la gleznă. va fi operat la cel mai bun spital din capitală

Deși inițial s-a crezut că jucătorul lui FC Hermannstadt, Dragoș Iancu are fractură de tibie sau peroneu și va fi operat luni dimineață. 

Accidentat grav duminică seara, în partida Petrolul Ploiești – FC Hermannstadt 0-0, Dragoș Iancu a ajuns la București, unde va fi operat luni dimineață de doctorul Gabriel Dinu. Conform Prosport, diagnosticul final ar fi fractură de tibie sau peroneu, iar mijlocașul ofensiv va fi operat luni la Spitalul Floreasca.

Dragoș Iancu va fi operat luni dimineață și poate să revină după o pauză care ar urma să fie între patru și șase luni.

Țicu: ”Se vede că nu a fost intenție”

Jucătorul care l-a accidentat pe Iancu, Valentin Țicu a ținut să-și ceară scuze și a subliniat clar că nu a fost vorba de intenție.  „Vreau să îmi cer scuze publice pentru el, toate rugăciunile mele merg către el. Îmi pare rău că s-a întâmplat. Mi-a fost greu după să și văd cum a fost faza. Se vede clar că nu am intenție, e foarte greu pentru mine, îmi cer scuze lui, familiei lui, e ca și cum mi s-a întâmplat mie. Mă tem de o suspendare, îmi doresc să joc fotbal, dar momentan toate gândurile mele și grija mea merg către Dragoș, să fie bine. O să îl ajut cu tot ce pot dacă se va pune problema, are tot sprijinul meu”, a spus Valentin Țicu la finalul meciului Petrolul – Hermannstadt 0-0.

Țicu l-a lovit foarte dur de la spate pe Dr. Iancu, iar când au văzut glezna dislocată a sibianului, fotbaliști de pe teren au izbucnit în lacrimi. Medicii au intrat pe gazon și au reușit cu greu să îl urce pe Dr. Iancu pe targă și mai apoi, în ambulanță, pentru a-l transporta la spital.

Arbitrul Marian Barbu arătase inițial galben, apoi, când a văzut urmările,  l-a trimis pe Țicu direct la vestiare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu