meci nebun la județ. inter sibiu a întors scorul la bradu în prelungiri!

Inter Sibiu s-a impus cu 4-2 în deplasare cu ACS Bradu, în cel mai spectaculos meci al etapei a patra din Liga 4 Sibiu. 

În runda a patra a Ligii 4, Bradu și Inter Sibiu au oferit un meci absolut nebun, cu un final neverosimil. Gazdele conduceau în minutul 89 cu 2-1, însă, la final, Inter s-a impus cu 4-2! Aflată în superioritate numerică din minutul 86, Inter a egalat în minutul 89. Peste câteva momente, însă Bradu a beneficiat de un penalty, dar  portarul Agârbiceanu a apărat, mingea a revenit la executantul loviturii, Dan, care a șutat  în transversală! În minutele de prelungiri, Mărgărit și Munteanu au adus victoria Interului, care s-a impus cu 4-2.

Liderul Voința Sibiu și-a demonstrat forța și în duelul cu Sparta Mediaș, în care s-a impus cu un categoric  7-0, după golurile lui Goia, L. Niță (2), Vecerdea, Timiș și Dugulan (2).  ”Am practicat un joc bun, Sparta va pune probleme etapele viitoare. Abordăm toate meciurile cu încredere, vrem să facem lucruri bune și să ne îndeplinim obiectivul. Dacă nu ești atent, poți pierde puncte cu orice echipă” a spus antrenorul Voinței, Cosmin Vâtcă.

avrig echipă

FC Avrig a câștigat cu 5-3 la Dumbrăveni, rămâne la două puncte în spatele Voinței și este și ea una din candidatele la titlul județean. Etapa viitoare se dispută derby-ul Avrig – Voința, unde câștigătoarea ia o opțiune importantă pentru a fi campioană de iarnă.

Păltiniș Rășinari a avut meci facil în deplasare, cu Leii Șura Mică, 7-0 și rămâne cu punctaj maxim, fiind și ea capabilă să lupte pentru titlu.

meci nebun la județ. inter sibiu a întors scorul la bradu în prelungiri!

meci nebun la județ. inter sibiu a întors scorul la bradu în prelungiri!

Ultima oră

Comentariul meu