fc hermannstadt a scos la vânzare biletele pentru jocul de cupă cu sepsi

FC Hermannstadt a scos la vânzare online biletele pentru jocul din Cupa României, cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat miercuri, 27 septembrie, de la ora 18.30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Prețul biletelor la jocul FC Hermannstadt – Sepsi diferă în funcție de zonă. Astfel, la Tribuna 1, prețul unui bilet este de 50 lei, iar la Tribuna 2, un tichet costă 40 de lei.  La Tribuna 2 există și soluția Family Zone pentru familiile cu copii, unde adulții plătesc preț normal pentru un bilet și 20 lei pentru copil, cu loc alăturat. La peluze, prețul biletelor este  de 20 de lei.

Cu siguranță, conform normelor Federației, clubul FC Hermannstadt va scoate săptămâna viitoare la vânzare biletele și la Stadionul Municipal.

Sibiul face parte din Grupa A, alături de alte două formații de Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe și Petrolul Ploiești, de două echipe de Liga 2, Chindia Târgoviște și Corvinul Hunedoara și de o echipă de Liga 3, Progresul Pecica.

Următoarele două etape sunt programate pe 1 noiembrie, respectiv 6 decembrie 2023, când Sibiul va juca în deplasare cu Pecica și Chindia.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală, unde echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu