csu debutează luni în noul sezon al ligii naționale. pavlin ivanov: ”sper să continuăm să câștigăm”

În prima etapă a Ligii Naționale de baschet masculin, CSU Sibiu va juca luni, 25 septembrie, în Sala Transilvania, de la ora 19.00 cu CS Vâlcea 1924. 

CSU Sibiu este clar favorită în disputa din prima rundă, cu nou-promovata CS Vâlcea 1924, echipă cu care s-a mai întâlnit de două ori în ultimele două săptămâni. Mai întâi, în finala Memorialului Tordai, Vâlcea a câștigat surprinzător, 81-76.  Apoi, în turneul de cupă de la Constanța, BC CSU Sibiu a reușit să se impună clar, cu scorul de 86-71 și astfel „galben-albaștri” au obținut calificarea în Final 8-ul competiției.

BC CSU Sibiu a mai jucat un meci oficial în turneul de cupă de la Constanța, desfășurat în perioada 15-17 septembrie și a câștigat cu 84-80 disputa cu CSM Constanța. Medaliată cu bronz sezonul trecut, CSU Sibiu speră să repete cel puțin performanța din campionatul precedent.

Pavlin Ivanov: ”Sper să facem publicul fericit”

Bulgarul Pavlin Ivanov se așteaptă la un joc dificil luni, contra vâlcenilor.  „O să fie un joc foarte greu fiindcă am jucat deja împotriva lor de două ori. Ne cunoaștem foarte bine, așa că mă aștept la un meci dificil. Publicul ne-a arătat că poate fi foarte «nebun», dar și foarte prietenos cu noi. Sper că îi vom face fericiți. Mă aștept să fie măcar ca la turneul amical. Sper să  păstrăm forma bună. Ne pregătim pentru meciul cu Vâlcea și sper să continuăm să câștigăm. Pas cu pas, avem încă două zile să pregătim jocul și eu cred că putem câștiga”, a spus Pavlin Ivanov înainte de meciul cu Vâlcea.

csu debutează luni în noul sezon al ligii naționale. pavlin ivanov: ”sper să continuăm să câștigăm”

Rinkevicius: ”Încă încercăm să ne conturăm jocul”

Antrenorul Tomas Rinkevicius subliniază că echipa sa nu este încă în cea mai bună formă sportivă. „Ne pregătim pentru Vâlcea va fi al treilea meci împotriva lor în acest sezon. Este o echipă bună, foarte motivată, cu străini buni și sunt foarte talentați ofensiv, în special în rândul străinilor. Sigur, sunt o echipă nouă, cu o motivație foarte mare. Mereu joacă cu o inimă mare. Noi continuăm să ne pregătim, nu suntem încă în cea mai bună formă, încă încercăm să ne conturăm jocul de la zi la zi, de la antrenament la antrenament, muncim din greu și sper că totul va fi bine”, a declarat antrenorul principal, Tomas Rinkevicius.

Bilete pentru acest joc s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile pe siteul Bilete.ro, la prețul de 25 lei bucata. Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc.

csu debutează luni în noul sezon al ligii naționale. pavlin ivanov: ”sper să continuăm să câștigăm”

 

Ultima oră

Comentariul meu