șoferul care a provocat accidentul mortal de pe calea dumbrăvii a fost externat

Șoferul care a produs un accident îngrozitor pe Calea Dumbrăvii, în ultima zi de vară, a fost externat după aproape o lună de spitalizare. În urma evenimentului rutier din 31 august, din zona Cimitirului Municipal din Sibiu, o tânără a decedat, iar alta a fost rănită. Acum, sibianul este cercetat penal atât pentru ucidere din culpă, cât și pentru vătămare corporală din culpă. 

Accidentul din ultima zi de vară (VIDEO AICI), de pe Calea Dumbrăvii, din zona Cimitirului Municipal, a curmat viața unei sibience în vârstă de 30 de ani. Șoferul, dar și cealaltă pasageră din autoturismul făcut zob, au fost internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. 

Șoferul a fost externat

Seby, tânărul în vârstă de 23 de ani, care conducea autoturismul ce s-a izbit de autobuze, a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Transportat la spital, el a fost operat de urgență. De atunci, el a rămas internat pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Starea lui s-a îmbunătățit pe măsură ce zilele au trecut, el fiind supravegheat de medici și primind tratamentul corespunzător. De curând, a fost externat din spital. „Pacientul a fost externat la sfârșitul săptămânii trecute, stabil și cu recomandări medicale”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

În ceea ce o privește pe cealaltă tânără internată în spital, pasageră în dreapta-față în autoturism, ea a fost externată la începutul lunii septembrie. 

șoferul care a provocat accidentul mortal de pe calea dumbrăvii a fost externat

Cercetat pentru ucidere din culpă

Accidentul de pe Calea Dumbrăvii s-a produs din cauza vitezei excesive. Tânărul a pierdut controlul volanului în momentul în care a pătruns în giratoriu, a intrat în coliziune cu insula sensului, după care a fost proiectat în autobuzele aflate în stație. Impactul a fost fatal pentru Geanina, femeia de 30 de ani, care stătea pe bancheta din spate-dreapta a autoturismului. 

Sursele Ora de Sibiu spun că tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, dar și cu cel drugtest, iar în ambele cazuri rezultatele au fost negative. Băiatul nu consumase alcool sau substanțe înainte să se urce la volan. 

Sibianul este cercetat acum pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă. 

Citește și: Geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața Cimitirului de la Sibiu. Avea doar 30 de ani 

Ultima oră

Comentariul meu