șelimbărul, victorie cu buzău. dublă pentru spaniolul rodri hernando

CSC 1599 Șelimbăr a câștigat jocul de debut al etapei a șaptea din Liga 2, 2-1 la Cisnădie cu Gloria Buzău și echipa lui Claudiu Niculescu rămâne neînvinsă. 

Pe Stadionul Măgura Cisnădie, Șelimbăr a întâlnit în deschiderea etapei a șaptea din Liga 2 pe Gloria Buzău, un duel direct între două echipe care își propun intrarea în play-off.

Șelimbărul a deschis scorul în minutul 23, când Soare pasează în dreapta, Rodri Hernando pătrunde în sprint în careu și înscrie din unghi greu, pe lângă portar, la colțul lung. În prelungirile primei reprize, Buzăul egalează prin Brîncoveanu, care a înscris din 10 metri, după o intervenție nefericită a portarului Roșca.

Imediat după pauză, echipa lui Niculescu a revenit în avantaj pe tabelă. Palmeș centrează în careu și Rodri Hernando reia din 8 metri, pe lângă portarul Greab.

șelimbărul, victorie cu buzău. dublă pentru spaniolul rodri hernando

Spaniolul Rodrigo Hernando Orte (24 de ani) a marcat trei goluri pentru CSC 1599 Șelimbăr în acest sezon de Liga 2 și l-a făcut uitat pe golgheterul din sezonul trecut, Jordan Gele. Ibericul a mai marcat trei goluri în disputa de cupă, cu Muscelul Câmpulung.

Echipa lui Claudiu Niculescu a închis perfect jocul de la Cisnădie și s-a impus cu 2-1 în disputa cu Buzău, reușind să își consolideze poziția de lider în Liga 2. După șapte jocuri, „călăreții roșii” au șase victorii și o remiză și continuă să fie neînvinsă în competiție.

CSC 1599 Șelimbăr: Roșca – Palmeș, Natea, Lumbu, Mitrea – Panos (Al. Luca 60′), T. Călin – Monea (cpt.), C. Soare (Rotund 66′), Schieb – R. Hernando (Crișan 89). Antrenor: Claudiu Niculescu

șelimbărul, victorie cu buzău. dublă pentru spaniolul rodri hernando

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu