cisnădianul care și-a bătut iubita într-un apartament din alba iulia, a fost reținut. o obliga să se prostitueze
foto: arhivă

O tânără de 24 de ani din Sibiu a fost agresată și amenințată cu moartea de un bărbat de 28 de ani, din Cisnădie, într-un apartament din Alba Iulia.

Procurorii din Alba Iulia au început acțiunea penală împotriva unui bărbat din Sibiu, care este suspectat de proxenetism. Bărbatul este acuzat că își obliga iubita să ofere servicii sexuale contra cost, iar el îi oferea protecție.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 35 de ani și-a bătut iubita într-un apartament din Alba Iulia, de pe bulevardul Transilvaniei. La început, cazul a fost instrumentat ca o infracțiune de violență domestică, însă, după audieri, procurorii au constatat că bărbatul își obliga iubita să se prostitueze, scrie Alba24.

Iubita bărbatului, în vârstă de 25 de ani, a declarat că a fost forțată de acesta să ofere servicii sexuale contra cost. Ea a spus că bărbatul îi amenința că o va ucide dacă nu va face ceea ce îi spune.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru proxenetism, violență domestică și amenințare.

Ultima oră

Comentariul meu