totul despre meciul dintre fc hermannstadt și fcsb. sibiul a bătut doar o singură dată în campionat
Restanța din etapa a 5-a a Superligii, FC Hermannstadt – FCSB se joacă joi seara la Sibiu, de la ora 20.00, iar statisticile sunt clar de partea oaspeților.
În cele opt dueluri directe de până acum în campionat între cele două echipe, FCSB s-a impus în șase, FC Hermannstadt a câștigat unul și s-a mai consemnat și o remiză. Deși tradiția este de partea FCSB-ului, forma bună a Sibiului în acest an anunță un duel echilibrat joi, așa cum au fost și disputele din sezonul precedent.
Conform lpf.ro, prima confruntare din campionat dintre cele două echipe a avut loc pe 30 septembrie 2018, FC Hermannstadt – FCSB, scor  1-3. Atunci, pentru sibieni a marcat Răzvan Dâlbea, iar pentru oaspeți Florin Tănase o  dublă și Harlem Gnohere. În schimb, sibienii au câștigat primul duel direct, cel din Cupa României, sezonul 2017/2018, când s-au impus cu 3-0 pe teren propriu.
Meciul cel mai spectaculos s-a jucat pe 14 iulie 2019, FCSB – FC Hermannstadt 4-3. Pe băncile tehnice se aflau atunci Bogdan Andone, respectiv Constantin Enache.
Cea mai mare diferenţă de scor înregistrată într-un meci direct a avut loc pe 26 octombrie 2020, FCSB – FC Hermannstadt 5-0.
Unicul succes din contul sibienilor în duelurile directe s-a înregistrat pe 14 februarie 2021, FC Hermannstadt – FCSB 1-0, când Pires a marcat din penalty.
Cea mai recentă întâlnire directă din Superliga României s-a disputat chiar în acest an, pe 22 ianuarie 2023, FC Hermannstadt – FCSB 0-1, cu un gol înscris de Omrani.
Actualul antrenor al sibienilor, Marius Măldărăşanu a debutat ca principal pe prima scenă chiar în faţa roş-albaştrilor, pe 21 iulie 2018, în Astra – FCSB 1-0.
Conform lpf.ro, mediile de vârstă ale celor două echipe sunt de 25 ani şi 11 luni la FC Hermannstadt și de 24 ani şi 8 luni la FCSB.
FCSB e lider în clasament, cu 7 victorii și o înfrângere și 21 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt este pe locul 7, cu 12 puncte, după 3 victorii, 3 remize și două înfrângeri.
totul despre meciul dintre fc hermannstadt și fcsb. sibiul a bătut doar o singură dată în campionat

Ultima oră

Comentariul meu