daniela cîmpean la convenţia română a spitalelor: ”proiectul noului spital județean, cel mai avansat de această dimensiune din țară”

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a participat la conferința ROHO 2023, unde a vorbit despre exemplele de bune practici implementate în județ pentru a îmbunătăți sistemul de sănătate.

Cîmpean a subliniat faptul că județul Sibiu este un lider în ceea ce privește reforma sistemului de sănătate. Prin investiții în infrastructură, dotări și proiecte inovatoare, autoritățile locale au reușit să îmbunătățească semnificativ accesul la servicii medicale de calitate pentru cetățeni.

“Exemplele de bună practică pe care județul Sibiu le oferă în continuare la nivel național, atât prin investițiile constante în infrastructură existentă și dotări – 90% din clădirile medicale din cele trei spitale pe care le avem în subordine fiind modernizate, cât și prin proiecte adiționale care aduc plus valoare actului medical, cum ar fi Portal Medical – singura platformă funcțională din țară care integrează dosarul medical al pacientului, programul de tromboliză și trombectomie care salvează viața pacienților cu AVC și, nu în ultimul rând, proiectul de construire a Noului Spital Județean, în continuare cel mai avansat proiect de această dimensiune din țară, au fost doar câteva dintre temele pe care le-am abordat.

Mulțumesc organizatorilor pentru invitație, a fost un dialog excelent, care ne-a confirmat încă o dată că județul Sibiu se bucură de apreciere pentru preocuparea pe care o are în vederea îmbunătățirii actului medical!” Daniela Cîmpean – președintele Consiliului Județean Sibiu.

daniela cîmpean la convenţia română a spitalelor: ”proiectul noului spital județean, cel mai avansat de această dimensiune din țară”

Ultima oră

Comentariul meu