ultimele bilete pentru meciul anului, disponibile miercuri la stadionul municipal
Ultimele biletele pentru derby-ul FC Hermannstadt – FCSB, meci restant din etapa a cincea a Superligii sunt disponibile miercuri, la Stadionul Municipal din Sibiu.
Conform procedurii FRF, clubul sibian a păstrat și o parte mică de tichete, pe care le va scoate la vânzare și miercuri, 20 septembrie, începând cu ora 12.00, la casa de bilete de la Stadionul Municipal din Parcul cu Arini.
Astfel, pentru cei care nu au apucat să ia bilete online sau marți de la casa de bilete, o pot face  miercuri, între orele 12.00 – 20.00, la Stadionul Municipal, în limita disponibilității.
Mai sunt și 200 bilete online la Peluza Sud
Tot începând de miercuri se mai găsesc și circa 200 de tichete pe siteul Bilete.ro, doar la Peluza Sud, la prețul de 50 lei bucata. Acestea se pot achiziționa accesând următorul link: https://www.bilete.ro/fc-hermannstadt-fcsb/fc-hermannstadt-fcsb-21-sept-2023/.
Partida restanță din etapa a cincea a Superligii, FC Hermannstadt – FCSB se dispută joi, 21 septembrie, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal. Noul stadion din Sibiu are o capacitate de 12.363 de locuri, dintre care 302 în sectorul VIP și va fi cu siguranță sold-out la ora jocului.

Ultima oră

Comentariul meu