s-au stabilit arbitrii pentru derby-ul fc hermannstadt - fcsb

Comisia Centrală de Arbitri a anunțat miercuri dimineață brigada de arbitri care va oficia joi seară, de la ora 20.00, la partida FC Hermannstadt – FCSB, meci restant din etapa 5 a Superligii.

Astfel, la centru a fost desemnat Viorel Nicușor Flueran (Craiova), care va fi ajutat la cele două tușe de Ferencz Tunyogi (Zalău) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), în timp ce arbitru de rezervă va fi Andrei Moroiță (Ploiești). Din brigada de arbitri, doar tușierul Tunyogi este arbitru FIFA, de anul trecut. Vâlceanul Marius Badea este arbitru de Liga 1 de peste cinci ani.

Arbitrii din cabina VAR vor fi Florin Andrei (Târgu Mureș) și Valentin Ionel Dumitru (Gherghița, Prahova). Observator de arbitri a fost delegat Octavian Șovre (Satu Mare).

Viorel Flueran a mai oficiat în acest sezon două meciuri de Liga 1, iar cel de joi, de la Sibiu va fi cel de-al treilea. În sezonul trecut, centralul oltean i-a arbitrat de trei ori pe băieții lui Măldărășanu și de fiecare dată aceștia au reușit să câștige: 2-1 cu Voluntari la Sibiu, 1-0 cu FC Argeș în deplasare și 1-0 cu Rapid tot în deplasare.

 

Ultima oră

Comentariul meu