curtea liceului „terezianum” din sibiu, modernizată. teren de fotbal, baschet și pistă de alergare pentru elevi 

Curtea Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu va fi reabilitată. Elevii unității de învățământ vor desfășura orele de sport aici și vor putea juca baschet și fotbal într-un spațiu modern. Va fi amenajată inclusiv o pistă de alergare. 

Curtea Liceului „Terezianum” este folosită exclusiv pentru activități de recreere și sportive. Aceasta urmează să fie modernizată, pentru ca elevii să desfășoare aici orele de educație fizică, dar și competiții sportive școlare în mai bune condiții. Potrivit caietului de sarcini, se vor amenaja un teren de mini fotbal și baschet, dar și o pistă de alergare. 

În curte vor fi amplasate bănci și coșuri de gunoi. De asemenea, se vor reface și toaleta zonele verzi. Se va moderniza inclusiv carosabilul, pe o suprafață de 3.720 mp, dar și trotuarele din zona școlii. 

Valoarea investiției se ridică la 1,9 milioane lei. Termenul de execuție a lucrărilor este de 4 luni + 1 lună pentru recepție. Municipalitatea a scos la licitație execuția obiectivului de investiții și așteaptă ofertele.

Ultima oră

Comentariul meu