aterizare de urgență la budapesta pentru un avion care a plecat de la sibiu. un motor avariat de o pasăre

Pasagerii avionului care trebuia să zboare pe ruta Sibiu – Memmingen au tras o sperietură serioasă, imediată după ce aeronava a decolat. Unul dintre motoare a fost avariat de o pasăre, drept urmare acesta a trebuit să forțeze aterizarea în Budapesta.

O aeronavă a companiei Wizz Air, cu plecare la ora 7.30, de pe Aeroportul Internațional Sibiu, a fost nevoită să forțeze aterizarea nu cu mult timp după ce a decolat. Dacă pasagerii ar fi trebuit să ajungă în Memmingen, la ora 10.00 aceștia așteaptă să fie preluați de o altă aeronavă din aeroportul din Budapesta.

„Un incident neplăcut a avut loc în aceasta dimineața la aeronava Wizz Air pe ruta directă Sibiu -Memmingen( München). La decolare o pasăre a intrat la motorul aeronavei, fapt care a condus la aterizarea forțată a aeronavei pe aeroportul din Budapesta. Pasărea sau păsările au lovit motorul din partea stângă, unde s-a aprins o flamă și ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Ne-am speriat. Suntem toți pasagerii în aeroportul din Budapesta, inclusiv părinți și copii. Au venit să verifice aeronava pentru a vedea dacă se poate continua zborul cu același avion, însă au ajuns la concluzia că nu este posibil. Au spus că va dura trei, patru ore  pentru ca problema să fie rezolvată”, spune Claudia, unul dintre pasagerii aeronavei.

Cu toate că sperietura a fost una mare, pasagerii și-au păstrat calmul, urmând ca mai apoi căpitanul aeronavei să le explice ce s-a întâmplat și ce urmează să facă, a mai povestit pasagera.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu