sibiul joacă la victorie cu fcsb. ionuț stoica: ”luptăm să strângem cât mai multe puncte”

Integralist în jocurile de campionat din acest sezon, căpitanul echipei FC Hermannstadt, Ionuț Stoica speră ca Sibiul să producă surpriza joi, în derby-ul cu liderul FCSB. 

Fundașul central originar din Râmnicu Vâlcea este convins că actualul campionat este unul foarte echilibrat. ”La fel ca și în sezonul trecut, competiția se anunță extrem de dificilă și eu mai cred că se va juca pentru clasament până la ultima etapă. E drept, FC Hermannstadt putea avea mai multe puncte după primele meciuri, dar noi toți ne vom concentra doar pe ce urmează. Învățăm din greșeli, muncim să le corectăm și mergem înainte încrezători” a anunțat Stoica.

Înainte de derby-ul de joi, de la ora 20.00, cu FCSB, Ionuț Stoica strânge echipa în jurul său și speră ca în jocul cu liderul, sibienii să aibă parte și de un dram de noroc, care a lipsit în alte partide. ”În unele meciuri, nu am avut noroc. Șansa nu a fost de partea noastră, cum se zice la fotbal. Poate nu am fost și destul de concentrați. Important e să rămânem la fel de uniți, modești și încrezători în forțele. FC Hermannstadt este o mare familie, nu sunt bisericuțe. Indiferent cine este trimis pe teren, noi știm că toți vom lupta pentru aceeași echipă. Cu alte cuvinte, suntem împreună tot timpul și la bine, dar mai ales la greu” a declarat ”Iron Man”, așa cum este alintat de colegi.

sibiul joacă la victorie cu fcsb. ionuț stoica: ”luptăm să strângem cât mai multe puncte”

”Cât mai sus în clasamentul final”

Liderul defensivei sibiene spune că principalul obiectiv este acumularea a cât mai multe puncte, pentru ca echipa să fie cât mai sus în clasament. Un obiectiv mai concret se poate discuta cel mai devreme în iarnă, în funcție de zestrea de puncte adunată până atunci.  ”Într-un campionat atât de strâns, cu atât de multe echipe extrem de apropiate din punct de vedere valoric, noi nu ne gândim decât să luptăm ca să strângem cât mai multe puncte. E normal să ne planificăm așa, muncim mult și ne dorim să fim cât mai sus în clasamentul final. Restul obiectivelor pot fi întrezărite din mersul competițional, dar nu mă gândesc deocamdată la ele. Important e să fim serioși, realiști, să producem un fotbal de calitate, să fim respectați și mai mult datorită acestei conduite” a mai spus căpitanul lui FC Hermannstadt.

Alături de Petrescu și Căbuz, Stoica este singurul care a făcut parte din echipa care a reușit promovarea și care a ajuns, mai apoi, în finala Cupei României.  Joacă la Sibiu din 2017, când a venit de la Mioveni.

sibiul joacă la victorie cu fcsb. ionuț stoica: ”luptăm să strângem cât mai multe puncte”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu