patru drug teste pe toate drumurile din judetul sibiu. politia spune că trebuie mai multe aparate pentru şoferii drogaţi (video)

Poliţiştii sibieni au în dotare doar patru aparate drug test pentru testarea şoferilor care au consumat droguri, total insuficiente spune şeful Serviciului de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, comisarul Bogdan-Nicolae Malea. 

„Pe droguri ştiu că sunt patru la nivelul judeţului Sibiu. Personal, cred că da (ar mai trebui mai multe aparate drug test n.r.), pentru a avea o mai mare zonă de testare, pentru că nu poţi cu patru să fii în tot judeţul, vă daţi seama”, a declarat marţi, comisarul Bogdan-Nicolae Malea din IPJ Sibiu.

Potrivit lui Malea, 11 şoferi drogaţi au fost depistaţi în primele opt luni ale acestui an, în municipiul Sibiu.

„Pe raza municipiului Sibiu, în primele 8 luni ale anului 2023 au fost depistați 11 conducători auto care circulau sub influența substanțelor pshihoactive, ceea ce reprezintă 37.93 % din totalul infracțiunilor de acest gen, constatate la nivelul județului Sibiu”, se arată într-un raport al IPJ Sibiu, prezentat marţi în şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu