meciul anului la sibiu. doi jucători de la fc hermannstadt vând bilete la stadion pentru partida cu fcsb
Biletele pentru derby-ul FC Hermannstadt – FCSB, meci restant din etapa a cincea a Superligii sunt sold-out pe siteul Bilete.ro. 
Dacă luni seara, pe siteul Bilete.ro mai erau disponibile doar bilete la peluze, acestea s-au epuizat rapid, iar marți dimineața mai erau disponibile doar 20, urmând ca în scurt timp să fie sold-out.
Conform procedurii FRF, clubul sibian a păstrat și o parte mică de tichete, pe care le va scoate la vânzare la casa de bilete de la Stadionul Municipal din Parcul cu Arini.
Astfel, pentru cei care nu au apucat să ia bilete online, o pot face marți și miercuri, între orele 12.00-20.00, la Stadionul Municipal, în limita disponibilității.
Portarul Cătălin Căbuz vine marți, de la ora 17.00, la casa de bilete de la Stadionul Municipal și de la ora 18.00 va fi înlocuit de juniorul Dragoș Iancu.
Partida restanță din etapa a cincea a Superligii, FC Hermannstadt – FCSB se dispută joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal. Noul stadion din Sibiu are o capacitate de 12.363 de locuri, dintre care 302 în sectorul VIP.
meciul anului la sibiu. doi jucători de la fc hermannstadt vând bilete la stadion pentru partida cu fcsb

Ultima oră

Comentariul meu