cutremur la tursib. după directorul general au demisionat și contabila și directorul economic

Directorul general al Tursib, Sebastian Torneanu, a demisionat pe fondul mai multor neînțelegeri. Fosta conducere este acum asigurată de directorul tehnic al societăţii, Zeno Eugen Sârbu.

Sebastian Torneanu a fost directorul Tursib, începând cu iulie 2021. Membrii de sindicat susțin că decizia demisiei a venit în urma unor probleme cu Consiliul de Administrație și cu Primăria Sibiu. Torneanu ar fi pus niște condiții să rămână în continuare director, condiții care nu au fost acceptate. Cu puțin timp în urmă, contabila și directorul economic al Tursib au demisionat.

Discuțiile între membrii ai sindicatului și director au mai fost în trecut, dar acestea nu ar reprezenta motivul plecării de la conducere a lui Sebastian Torneanu. Salarizarea și condițiile de muncă au fost problemele punctate de șoferii Tursib.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, directorul a demisionat pașnic, cu „strângere de mâini”. Citește și: Directorul general de la Tursib şi-a dat demisia

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Acest director care a fost pus în funcție în scopuri bine definite, a ocupat acest post din spusele lor, avind loc un concurs ptr. acest post ,candidând și fostul director Micu de la Atlassib ,om cu mare experiență în transport persoane, care a și fost eliminat, dar interesele in Tursib au fost mai presus de orice ,și le-au trebuit un prost la conducerea instituției ptr. ai oferi o sabie să taie in carne vie…Au cereri de angajare din partea mai multor șoferi care acest director Torneanu la comanda lui SÎRBU în complicitate cu D.na Alina de la biroul personal, au refuzat angajarea acestora ,deoarece firma avea un dificil de șoferi…In schimb au fost reangajați cei care au fost prinși cu furt de motorină ceia ce acești doi directori știau de acest aspect…A rămas firma Tursib pe mîna celui care cîndva avea servis particular in incinta Tursib ,repara mașini particulare în timpul programului, și favoriza contra cost trecerea prin ITP. a mai multor mașini defecte …Deci o turmă de oi rămasă pe mîna lupului.Iar acum ZENO o va reangaja din nou pe Cosmina soția lui care a fost dată afară pe motiv de incompetență…