apel de la baschetbalistul mirel dragoste pentru o acțiune de curățenie în zona prislop - rășinari

Mirel Dragoste, baschetbalist la BC CSU Sibiu, este liderul echipei care va strânge deșeurile din zona Prislop Rășinari în cadrul evenimentului „Anii Drumeției”. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie 2023, iar înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a programului.

Evenimentul „Anii Drumeției” este organizat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal al programului este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activitățile specifice ecoturismului.

În cadrul evenimentului din 23 septembrie, echipele de voluntari vor strânge deșeurile din zona Prislop Rășinari. Traseul de drumeție va avea o lungime de aproximativ 10 kilometri și va începe de la Mănăstirea Prislop.

Înscrierile pentru echipele de voluntari se pot face pe pagina de Facebook a programului „Anii Drumeției”.

Drumeția pentru curățenie din zona Prislop Rășinari este o oportunitate pentru iubitorii de natură de a contribui la protejarea mediului înconjurător. În plus, evenimentul este o modalitate de a petrece timp în aer liber și de a cunoaște oameni noi.

”Sunt Mirel Dragoste, jucător de baschet la BC CSU Sibiu. M-am alăturat campaniei de ecoloizare Anii Drumeției și vă aștept în data de 23 septembrie în zona Prislop – Rășinari să avem grijă de mediu împreună” este mesajul căpitanului CSU Sibiu, Mirel Dragoste.

Ultima oră

Comentariul meu