sibiul strălucește. nu și în sub arini

În timp ce zona centrală este spălată regulat, aleea de intrare în Parcul Sub Arini, una dintre cele mai frumoase zone verzi ale orașului Sibiu, a acumulat un strat considerabil de excremente de ciori.

Ciorile murdăresc mai ales în primii o sută de metri pe aleea paralelă cu Bulevardul Victoriei, iar când mai și plouă, cum a fost în weekend, mirosul devine insuportabil.

În imagini se vede mizeria care s-a strâns pentru că echipele care spală zonele pietonale și străzile nu au ajuns demult în Sub Arini. Cam cât de gros trebuie să fie stratul de găinaț ca să se sesizeze cei care au în atribuții spălarea regulată a acestei zone?

Soma are echipe care mătură zilnic în Sub Arini, dar e clar că mătura nu poate curăța mizeria lăsată de ciori.

sibiul strălucește. nu și în sub arini

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. dar stimabile jurnalist, de ce nu faceti o sesizare si prin CityUp legat de cele constatate ca asa sigur vor vedea si autoritatile problema si se vor lua masuri nu doar sa dam din gura (scriem pe net) se rezolva problemele in acest oras. trebuie si spirit civic si implicare din partea fiecarui cetatean ca doar locuiti in Sibiu ma gandesc sau cel putin va plimbati pe aici din moment ce ati sesizat aceste nereguli…

  2. Iti e frica sa meri in sub arini ca te trezesti cu gainat pe tine, faceti ceva cu ele, prindetiile si duse undeva de unde nu se mai pot intoarce