pieton de 83 de ani, lovit de o mașină pe strada gorjului

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe strada Gorjului, din municipiul Sibiu, în urma căruia un pieton a fost rănit.

În accident a fost implicat un sibian în vârstă de 22 de ani, care conducea o autoutilitară într-o parcare de pe strada Gorjului. În timp ce efectua o manevră de mers înapoi, șoferul nu s-a asigurat și a acroșat un bărbat în vârstă de 83 de ani, din municipiul Sibiu, care se afla pe partea carosabilă.

”În timp ce conducea o autoutilitară într-o parcare de pe strada Gorjului, un sibian în vârstă de 22 de ani nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un bărbat în vârstă de 83 de ani, din mun. Sibiu, care se afla pe partea carosabilă.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Gorjului în municipiul Sibiu unde un bărbat de 83 de ani a fost acroșat de un autovehicul.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian și mai multe escoriații și a fost transportat de urgență la UPU Sibiu, conștient.

Ultima oră

Comentariul meu