doctorița din sibiu, rănită grav într-un accident în indonezia, urmează să fie adusă în țară. nora se simte mai bine

Doctorița sibiancă, implicată într-un accident auto grav în Indonezia, a trecut prin cele două intervenții chirurgicale, iar starea ei de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece. Însă, cea mai mare provocare rămâne în continuare transportul spre România, unde să poată avea următoarele operații.

Nora Țichindeleanu, îndrăgitul medic endocrinolog din Sibiu, are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a strânge suma de bani care să îi asigure transportul până în România, unde ar putea avea următoarele intervenții. În maxim două săptămâni Nora trebuie adusă în țară pentru a fi operată din nou la mână și la picior. Acest lucru se va face cu avionul și costurile se ridică la aproximativ 40.000 de euro.

„Nora rezistă. A trecut cu bine peste cele trei operații. A deschis ochii și se văd îmbunătățiri în starea ei în fiecare zi. E urgent să o aducem în țară, în maxim două săptămâni trebuie operată din nou la mână și picior. Condițiile din Indonezia și climatul cald nu îi sunt favorabile. Nora Țichindeleanu suntem alături de tine! Te vom aduce acasă!”, se arată în postarea unei prietene de-ale Norei.

Reamintim că Nora Țichindeleanu, medic din Sibiu, a mers în vacanță împreună cu soțul și mai mulți prieteni, în Indonezia. Într-o fracțiune de secundă vacanța s-a transformat într-un adevărat coșmar. Scuterul pe care Nora se afla în timp ce se plimba pe insula Lombok a fost acroșat de un camion. Nora a suferit o leziune cerebrală și multiple fracturi osoase deschise. Sibianca luptă pentru viață în aceste clipe, însă pentru ca Nora să se reîntoarcă sănătoasă la fiul care o așteaptă acasă, la Sibiu, are nevoie de un transport din Indonezia până la Cluj unde va trece prin alte intervenții chirurgicale. (DETALII AICI)

Cei care vor să o ajute pe Nora să se întoarcă acasă, în România, mai exact pentru a acoperi costul transportului pot dona pe GoFundMe sau pot dona în următoarele conturi:
RO48BTRL05101201P08089XX – cont RON
RO35BTRLEURCRT00P0808901 – cont EUR
SWIFT: BTRLRO22

Ambele conturi sunt pe numele soțului ei, ROBERT CONSTANTIN SINDEAN.

Articolul tradus despre accidentul suferit de Nora Țichindeleanu în Indonezia, cu informațiile oferite de poliția locală din Lombok, poate fi accesat AICI. Citește și: Doctorița din Sibiu, grav rănită într-un accident în Indonezia, a fost operată. Soțul Norei: „Cred că mă aude”

 

Ultima oră

Comentariul meu