cartușe găsite aruncate de un trecător la marginea parcului sub arini
Sursa foto: ARHIVĂ

Mai multe cartușe au fost găsite duminică de un trecător în iarbă, la marginea Parcului Sub Arini. Echipajul pirotehnic al ISU Sibiu a intervenit.

Duminică în jurul orei 13:00, echipajul pirotehnic al ISU Sibiu a intervenit pe strada Bobâlna din municipiul Sibiu, la intersecția cu Parcul Sub Arini pentru ridicarea unor elemente de muniție neexplodate care au fost găsite de un trecător în spațiul verde. Pirotehniștii au ridicat un număr de 45 de cartușe calibru 5,6 mm în vederea depozitării și distrugerii ulterioare”, transmite purtătorul de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Alte 35 de cartușe au fost descoperite de un localnic din Cisnădie care făcea curat într-o magazie din curte. Sâmbătă în jurul orei 11:30, echipajul pirotehnic al ISU Sibiu, a efectuat o misiune de ridicare și depozitare a muniției rămase neexplodate. Echipajul a intervenit în localitatea Cisnădie, pe strada Lungă unde în urma unor acțiuni de curățare, proprietarul unui imobil a identificat într-o anexă mai multe cartușe. Pirotehniștii au ridicat un număr de 35 de cartușe calibru 6,5 mm în vederea depozitării și distrugerii ulterioare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu