accident produs de un șofer fără permis la șura mică. a intrat cu tractorul într-o casă

Un bărbat de 39 de ani, din Șura Mică, a provocat un accident grav în timp ce conducea un tractor fără permis.

În jurul orei 17:30, pe strada Sibiului, tractorul condus de bărbat a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu o casă. În urma accidentului, casa a fost grav avariată, dar nu au fost raportate victime.

Poliția a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 17,30, în localitatea Șura Mică, în timp ce conducea un tractor pe strada Sibiului, un localnic în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil, evenimentul soldându-se cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar tractorul este neînmatriculat sau neînregistrat.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe numele conducătorului auto s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu