măldărășanu, după succesul cu voluntari: ”le-am spus la pauză să facem efort în defensivă”

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a fost mulțumit de evoluția echipei sale duminică, în repriza secundă a jocului cu FC Voluntari, scor 3-1 (0-1).

Ilfovenii au jucat mai bine în prima repriză de pe Stadionul Municipal și Sigurjonsson a deschis capul cu o lovitură de cap în minutul 27. În repriza a doua, Sibiul a arătat o altă față și a marcat de trei ori, prin D. Iancu (51), Paraschiv (56, penalty) și Petrescu (87).

”Anul trecut eram mai umili”

Marius Măldărășanu a declarat la finalul partidei cu Voluntari că le-a transmis la pauză jucătorilor să facă un efort mai mare pe faza defensivă. ”Trăim periculos, jocul greșeala așteaptă. Am greșit, am primit gol. În prima repriză a fost ca după vacanță, am început moale, ei au schimbat sistemul, golul a venit pe o diagonală. Mă bucur că băieții au înțeles ce le-am spus la pauză. Anul trecut eram mai umili, nu ne dădeam la o parte de la munca de jos. Acum, nu că nu fac efort, dar sunt momente în care nu cobori și plângi după aceea. Au ieșit cu o atitudine foarte bună, am întors rezultatul rapid și cred că e victorie meritată. Trebuie să ai inspirație. Sunt meciuri în care și suporterii își dau seama de schimbări, acestea erau poate previzibile. Se spune că e inspirația antrenorului, dar ei trebuie să își facă treaba. Mă bucur pentru Iancu, pentru că aici suferim puțin, jucătorii under nu au încredere” a declarat tehnicianul Sibiului la flash-interviul de la DigiSport.

”Le-am spus că vom marca”

Măldărășanu este convins că echipa sa are valoare și se aștepta să întoarcă rezultatul la pauză.  ”Datorită unor jocuri bune, lumea lăudând echipa, unii jucători s-au simțit mai buni, iar pe parcursul acestui început de campionat, vor să rămână mai sus, ca să avem numeric jucători în față. Le-am spus să facem efort în defensivă. Le-am spus că vom marca, eu zic că avem echipă bună și am avut ocazii în toate meciurile. Am intrat relaxați în joc” a mai spus tehnicianul.

Pentru FC Hermannstadt urmează o perioadă încărcată, începând cu restanța de joi, cu FCSB. ”Vom avea cinci jocuri în două săptămâni. Apare și oboseala, dar să sperăm că vom fi inspirați. Jucătorii care intră să dea totul, trebuie să gestionăm bine această perioadă. Contează foarte mulți ca toți să fie pregătiți”, a declarat Marius Măldărășanu la finalul meciului cu Voluntari, scor 3-1.

Ultima oră

Comentariul meu