Baschetbalistul Mirel Dragoste dă lovitura de start a meciului FC Hermannstadt - FC Voluntari
Căpitanul echipei de baschet masculin CSU Sibiu, Mirel Dragoste va da simbolic lovitura de start a meciului de fotbal FC Hermannstadt – FC Voluntari, programat duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal.
Component al echipei naționale de baschet a României, căpitanul lui CSU, Mirel Dragoste va fi ovaționat duminică, pe Stadionul Municipal, înainte de meciul FC Hermannstadt – FC Voluntari. Astfel, clubul de fotbal care activează în primul eșalon continuă campania de recunoaștere a valorilor sportului sibian prin proiectul ”Ambasadorii Sibiului”. Sportivii sibieni recunoscuți pe plan național și internațional vor avea ocazia să dea lovitura de start la meciurile echipei de Liga 1 de pe Stadionul Municipal. Prima invitată a clubului FC Hermannstadt a fost atleta Tabita Teușan.
”Un nume dedicat unei mari iubiri: sportul de performanță.  Mirel Dragoste este pentru al doilea sezon consecutiv căpitanul vecinilor și prietenilor noștri de suflet BC CSU Sibiu. Tocmai a început al 6-lea sezon al carierei sale în „galben-albastru”, după ce a fost un factor determinant în performanțele majore ale baschetbaliștilor sibieni din ultima perioadă. În finala Cupei României din 2019, Mirel a fost cel mai bun jucător român. Evoluțiile de la BC CSU Sibiu l-au propulsat și la echipa națională de baschet a României. În sezonul anterior, în care bronzul național a ajuns la Sibiu, căpitanul Dragoste și-a mobilizat colegii în momentele mai puțin fericite, pentru ca rezultatul final să aducă multă bucurie la Sibiu!
Mirel Dragoste devine de duminică Ambasadorul Sibiului și al A.F.C. Hermannstadt! În mod simbolic, baschetbalistul nostru va da lovitura de începere la FCH vs FC Voluntari” a anunțat clubul FC Hermannstadt pe pagina oficială de facebook.
Baschetbalistul Mirel Dragoste dă lovitura de start a meciului FC Hermannstadt - FC Voluntari

Ultima oră

Comentariul meu