gimnasta steliana nistor a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei, la veneţia (video)
Gimnasta din Sibiu, Steliana Nistor a fost cerută in căsătorie, chiar de ziua ei de naștere,  în Veneția, de către dealerul si colecționarul de artă din Târgu Jiu, Constantin Popescu, potrivit informaţiilor publicate de cei doi pe Facebook.  „Cel mai deosebit cadou pe care l-am primit vreodată si am spus „DA”, a scris Steliana, pe Facebook.
Viitorul soţ al gimnastei locuieşte în Austria
Constantin Popescu, viitorul soţ al gimnastei Steliana Nistor, locuieşte în Austria. Acesta a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, cu iubita lui, Steliana Nistor, inclusiv din sala de sport.
gimnasta steliana nistor a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei, la veneţia (video)
Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing
Steliana Nistor a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, o performanţă care i-a marcat cariera.
gimnasta steliana nistor a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei, la veneţia (video)

A inceput gimnastica la vârsta de cinci ani, la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu. Până în 1998, a fost antrenatp de Raluca Bugner şi fosta campioană olimpică Mihaela Stănuleţ, potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

În 2001, la Campionatele Naţionale rezervate junioarelor, a cucerit titlul absolut, aurul la paralele şi bârnă şi medalia de bronz la sol. Graţie acestor rezultate, in 2002, a fost selecţionată în lotul reprezentativ de junioare al României.

In 2004, la Campionatele Europene de la Amsterdam, a devenit campioana continentală absolută de junioare, cu cel mai mare punctaj atât la junioare, cât şi la senioare, a cucerit aurul la sol şi medaliile de argint cu echipa şi la sărituri.

In 2005 a devenit componentă a lotului naţional de senioare, un an mai târziu cucerind medalia de argint cu echipa României la Campionatele Europene de la Volos.

In 2007 a fost componentă a echipei medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de la Stuttgart, competiţie în cadrul careia a mai cucerit medaliile de argint la individual compus şi bârnă. Tot in 2007, la CE de la Amsterdam, a obţinut argintul la paralele inegale şi bronzul la bârnă.

In 2008 a obtinut cele mai valoroase rezultate ale carierei. A cucerit titlul european cu echipa şi medalia de argint la paralele inegale, după care, la Jocurile Olimpice de la Beijing a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului olimpic cu echipa României.

După retragerea din activitatea competiţională a devenit antrenoare acasă, după care a plecat să antreneze în Norvegia.

Ultima oră

Comentariul meu