csu sibiu, în final 8-ul cupei româniei. a câștigat grupa de la constanța

CSU Sibiu s-a calificat în Final 8-ul Cupei României, după victoriile reușite în turneul de la Constanța, 84-80 cu echipa gazdă CSM Athletic și 86-71 cu CS Vâlcea 1924.

Gruparea de pe Cibin câștigase vineri seara derbyul grupei, cu CSM Constanța, scor 84-80 și făcuse astfel un pas mare spre locul 1. Sâmbătă seara, în al doilea joc al grupei, CSU a învins detașat pe nou-promovata CS Vâlcea, scor 86-71 și a obținut matematic accederea la turneul final al competiției.

Învinsă de Vâlcea chiar săptămâna trecută, la Memorialul Tordai din Sala Transilvania, CSU Sibiu a avut altă față în jocul oficial de cupă.

După un prim sfert destul de echilibrat, pe care și l-a adjudecat cu 25-22, Sibiul s-a dezlănțuit în sfertul secund, pe care l-a câștigat zdrobitor, astfel că la pauza mare avea 52-33.

Vâlcea a câștigat la rândul ei detașat sfertul 3 și CSU mai avea un avans de opt puncte la startul ultimului act. Echipa lui Tomas Rinkevicius nu a avut emoții în sfertul patru, s-a distanțat din nou și s-a impus cu 86-71. Yordan Minchev (22 de puncte și 10 recuperări) și Rareș Uță (19 puncte și 11 recuperări) au fost în double-double pentru sibieni, iar Pavlin Ivanov a înscris și el 15 puncte.

CSU a câștigat grupa de la Constanța și merge în Final 8-ul Cupei României. În prima etapă a Ligii Naționale, CSU Sibiu va juca în Sala Transilvania tot cu CS Vâlcea 1924.

csu sibiu, în final 8-ul cupei româniei. a câștigat grupa de la constanța

 

 

Ultima oră

Comentariul meu