csc 1599 șelimbăr pierde primele puncte în liga 2. a remizat la slatina

CSC 1599 Șelimbăr a remizat sâmbătă, în deplasare, scor 0-0 cu CSM Slatina, acestea fiind primele puncte pierdute în acest sezon de echipa lui Claudiu Niculescu. 

Antrenorul șelimbărenilor, Claudiu Niculescu a început cu surprize în disputa de la Slatina, unde Mouasso și Berisha au fost titularizați în premieră.

Prima repriză a jocului de la Slatina a fost una echilibrată, fără ocazii. În final de repriză,  Rodri Hernando putea scăpa spre poarta adversă, dar jocul e oprit pentru un presupus henț al acestuia.

Șelimbăr a avut o șansă bună în repriza secundă prin Monea, care a șutat puternic după o respingere, dar portarul Slatinei, Mondragon a respins.

S-a terminat 0-0, un rezultat conform cu aspectul jocului, unul echilibrat și cu puține faze periculoase.

”A fost echilibrat, de uzură, între două echipe bune pentru Liga 2, cu jucători de calitate, este un punct câștigat. Fiecare echipă s-a închis bine și au fost puține situații de gol.  Cred că în prima repriză am avut 11 metri neacordat la Monea, se putea schimba acolo  fața jocului” a declarat Ioan Luca, directorul sportiv al clubului din Șelimbăr.

”Călăreții roșii” rămân pe primul loc în Liga 2, cu cinci victorii și o remiză, la două lungimi de urmăritoare. Cu doar două goluri încasate, Șelimbăr are cea mai bună defensivă, alături de Mioveni.

CSC 1599 Șelimbăr: Roșca – Palmeș, Natea, Lumbu, Mitrea – Panos, T. Călin – Vînău, Mouasso, Monea – Berisha. Au mai jucat Hernandez, Soare, Schieb.

csc 1599 șelimbăr pierde primele puncte în liga 2. a remizat la slatina

Ultima oră

Comentariul meu