copiii din tulcea, ajunşi celebri pe internet, după ce au cântat în timpul grevei cfr, au ajuns după 10 ore la sibiu: "atmosfera de aici este cea mai tare"(video)

Copiii gălăţeni şi tulceni din comunele Scânteieşti şi Lucaviţa, care au făcut spectacol vineri, în Gara Barboşi, unde i-a prins greva feroviarilor, au ajuns cu bine la Sibiu şi au oferit un mic spectacol sâmbătă, în Piaţa Huet. Aceştia vor concerta sâmbătă şi în Muzeul ASTRA, în timpul întâlnirii chitariştilor din toată ţara şi spune că “ei mereu întreţin atmosfera”, nu contează dacă plouă sau sunt blocaţi într-un tren, din cauza grevei.

Cei 50 de copii şi tineri din Tulcea au călătorit mai mult de zece ore cu trenul, ceea ce nu i-a deranjat prea tare, pentru că ei au preferat să îşi petreacă timpul cântând la chitară.

Întreţin mereu atmosfera în acorduri de chitară. Anul trecut au cântat în plouaie la Sibiu

Unii dintre ei au mai fost la întâlnirea chitariştilor de la Sibiu, alţii sunt bucuroşi că au ajuns pentru prima dată la Sibiu Guitar Meeting, în Muzeul ASTRA.

“Eu am mai fost şi mi se pare foarte tare”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Roxana,una dintre tinerele chitariste din judeţul Tulcea.

Întrebată ce îi place cel mai mult la Sibiu, Roxana ne-a spus că “atmosfera”.

“Noi întreţinem mereu atmosfera. Şi anul trecut, când a plouat, noi am cântat”, a mai precizat Roxana.

copiii din tulcea, ajunşi celebri pe internet, după ce au cântat în timpul grevei cfr, au ajuns după 10 ore la sibiu: "atmosfera de aici este cea mai tare"(video)

Concertul din gara în care s-a oprit trenul din cauza grevei a fost primul eveniment al celor 50 de copii şi tineri din judeţul Tulcea, pasionaţi de chitară şi invitaţi la întâlnirea de la Sibiu. Practic a fost pentru prima dată când au improvizat un concert pentru călătorii aflaţi în aceeaşi situaţie cu ei.

Copii din Tulcea se vor întoarce duminică, tot cu trenul acasă.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu