accident cu trei mașini pe dn7 la tălmaciu. trei persoane sunt rănite (foto)

Polițiștii serviciului Rutier Sibiu anunță că intervin sâmbătă dimineață la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu.

Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că în accident sunt implicate 3 autoturisme, cauza accidentului urmând a fi stabilită.
Mașinile erau conduse de un bărbat de 47 de ani, sibian, de un bărbat de 32 de ani din Boița și un bărbat de 27 de ani din Avrig.
Două persoane din mașina condusă de bărbatul din Boița, respectiv un bărbat in vârstă de 52 de ani și o femeie în vârstă de 50 de ani, ambii din Boița, au suferit vătămări corporale.accident cu trei mașini pe dn7 la tălmaciu. trei persoane sunt rănite (foto)

ISU anunță că două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ, au intervenit la fața locului. ”Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate în accident. Un bărbat de 47 de ani cu un traumatism cranian, o femeie de 50 de ani cu traumatism la picior și un bărbat care a fost preluat de echipajul SAJ. Toate cele trei persoane au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente”, spun cei de la ISU Sibiu.
SAJ Sibiu anunță că au intervenit și ei la fața locului, cu un echipaj de tip B.

Ultima oră

Comentariul meu