strada tribunei închisă traficului sâmbătă pentru deschiderea festivalului internațional de artă contemporană

Muzeul Național Brukenthal împreună cu Asociația Brukenthal von Studio cu sprijinul Ministerului Culturii și sub Înaltul Patronaj al Ministerului Afacerilor Externe va organiza în perioada 16-30 septembrie Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu.

În ziua de sâmbătă, 16 septembrie, între orele 11:00 și 17:00, strada Tribunei, pe porțiunea dintre str. N. Bălcescu și str. Al. Xenopol, va fi închisă traficului rutier și pietonal, pentru a permite desfășurarea ceremoniei de deschidere a Festivalului Internațional de Artă Contemporană, care va avea loc în fața Muzeului de Artă Contemporană.

”Str. Tribunei se închide traficului sâmbătă, 16 septembrie, între orele 11.00 – 17.00, pe porțiunea dintre str. N. Bălcescu și str. Al. Xenopol pentru a permite desfășurarea ceremoniei de deschidere a Festivalului Internațional de Artă Contemporană, în fața Muzeului de Artă Contemporană, de pe strada Tribunei nr. 6.

Precizăm că în ziua evenimentului, de la ora 6.00 vor fi eliberate locurile de parcare de pe acest tronson, precum și alte 6 locuri din Piața Unirii, în fața Parcului Astra.

Traseul 3 de transport public – Linia Verde – se va devia în intervalul orar 10:25 – 17:00. Astfel, din stația “Sala Transilvania” microbuzele Liniei Verzi vor urma traseul: strada Școala de Înot – strada Justiției – Bulevardul Victoriei – Piața Unirii – strada Andrei Șaguna- Șoseaua Alba Iulia – strada Turismului – strada Ion Neculce – strada Malului – Piața Cibin – … – Gară.” au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

strada tribunei închisă traficului sâmbătă pentru deschiderea festivalului internațional de artă contemporană

Ultima oră

Comentariul meu