răniții din accidentul cu 10 victime de la ruja, au ieșit din spital. medicii spun că ”sunt stabili”

Trei mașini au fost implicate, duminica trecută, într-un accident rutier în localitatea Ruja. Zece persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar șase dintre ele au fost transportate la spital. 

În urma accidentului produs din cauza unui șofer în vârstă de 55 de ani care a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi cu un alt autoturism condus tot din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, mai multe persoane au ajuns la spital.

Trei minori au suferit traumatisme faciale și au fost transportați la spitalul de Pediatrie, iar cei trei adulți, o femeie și doi bărbați au prezentat traumatisme și contuzii în urma accidentului rutier.

Adulții ajunși la Spitalul Județean de Urgență Sibiu au fost externați cu recomandări medicale. „După ora 20.00 au fost aduși trei pacienți, dintre care o femeie și 2 bărbați. Aceștia au primit îngrijiri medicale de urgență și au plecat cu recomandări medicale, starea lor fiind stabilă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Decebal Toderiță.

Cât despre copii, aceștia nu au necesitat internare, fiind direct externați de la CPU cu recomandări medicale.

Citește și: Accident cu zece victime la Ruja. Trei mașini implicate în coliziune (foto)

 

Ultima oră

Comentariul meu