părinții elevilor de la colegiul brukenthal vor catalog electronic. au lansat o petiție online
Colegiul National Brukenthal

Părinții mai multor elevi de la unul dintre cele mai bune colegii din Sibiu cer înlocuirea catalogului clasic cu cel electronic „pentru o mai bună informare a părinților”.

Zilele trecute o petiție online s-a realizat cu scopul de a schimbat catalogul clasic cu cel electronic, la Colegiul Samuel Von Brukenthal. Părinții cer conducerii colegiului din Sibiu să implementeze rapid folosirea catalogului electronic.

„Pentru o bună informare a părinților despre situația școlară a elevilor de la Colegiul Național Samuel Von Brukenthal Sibiu susțin implementarea catalogului electronic.

•Doresc ca reprezentantul legal al Colegiului să demareze și să implementeze cu celeritate catalogul electronic în anul 2023.

•Doresc ca reprezentantul legal al Colegiului să țină cont de dorințele exprimate de către părinți la fiecare ședința cu diriginții”, se arată conținutul prezente petiții.

În județul Sibiu, șaizeci de instituții de învățământ folosesc anul acesta catalog electronic. Printre aceste se enumeră și colegiile prestigioase din Sibiu, dar și foarte mai multe școli din zona limitrofă a orașului. De exemplu, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Colegiul Național Octavian Goga, Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale Sibiu sunt doar câteva dintre școlile care au ales să renunțe la catalogul fizic și au optat pentru cel electronic. Lista integrală cu școlile care folosesc un catalog electronic în locul celui clasic, în anul școlar 2023 – 2034 a fost publicată de Ministerul Educației.

 

Ultima oră

Comentariul meu