meci greu pentru șelimbăr la slatina. președintele remus șerban: ”va fi un meci de luptă, sper să câștigăm”

Liderul surpriză în Liga 2 după cinci etape, CSC 1599 Șelimbăr joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la Slatina, cu CSM, în meci contând pentru runda a șasea. 

Echipa lui Claudiu Niculescu este revelația startului de sezon, fiind singura echipă cu punctaj maxim după cinci etape. ”Călăreții roșii” merg sâmbătă la Slatina, contra unei echipe care este foarte incomodă atunci când este gazdă. CSM Slatina trece printr-un moment bun, fiind pe locul 6, având opt puncte.

În runda trecută, Slatina a învins cu 1-0 la CSM Alexandria, în timp ce Șelimbăr a învins la Cisnădie pe CSA Steaua, scor 3-2.  Excelent organizată în defensivă, echipa lui Claudiu Niculescu joacă perfect în deplasare și a câștigat fiecare din ultimele opt deplasări oficiale! Ultima dată când ”călăreții roșii” au pierdut afară a fost în luna februarie, 1-2 la Politehnica Iași.

Claudiu Niculescu are tot lotul valid pentru meciul de la Slatina și este greu de crezut că va face schimbări într-un mecanism care a mers pe roate. CSM Slatina l-a transferat săptămâna trecută pe juniorul Raul Popa (18 ani) chiar de la Șelimbăr, la dorința jucătorului, care nu a mai prins echipa. R. Popa ar putea debuta astfel la Slatina chiar împotriva fostei sale echipe, Șelimbăr.

Remus Șerban: ”Vrem să menținem trendul pozitiv”

Președintele secției de fotbal de la clubul CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban speră ca sâmbătă, echipa să obțină a șasea victorie consecutivă în Liga 2 și să își consolideze poziția de lider.

meci greu pentru șelimbăr la slatina. președintele remus șerban: ”va fi un meci de luptă, sper să câștigăm”

”Vrem să menținem același trend pozitiv, băieții s-au pregătit foarte bine, suntem încrezători în capacitățile lor. Atmsofera este foarte bună, e normal să fie așa după acest parcurs foarte bun al echipei noastre. S-au reîntors si jucătorii de la loturile de juniori, Roșca, Vânău și Rotund. Este important și că nu am avut probleme de sănătate și tot lotul este valid” a spus oficialul clubului șelimbărean.

CSM Slatina este o nucă greu de spart, fiind bine organizată defensiv de antrenorul Dan Oprescu. ”Slatina s-a întărit în vară și își dorește mai mult decât sezonul trecut. Este o echipă ambițioasă, care fructifică orice oportunititate, va fi un meci de luptă, pe care sperăm să îl câștigăm. Prestația noastră este una foarte bună, de la meci la meci jucăm mai bine, dar asta nu ne surprinde, pentru că știam că pregătirea a fost foarte bună și eram încrezători că vom avea un parcurs bun” a mai declarat Remus Șerban pentru Ora de Sibiu.

Indiferent de rezultatul jocului de la Slatina, Șelimbăr va rămâne lider și după etapa a șasea din Liga 2, deoarece are patru puncte avans față de a doua clasată.

Partida de la Slatina va fi transmisă pe canalul de youtube al clubului de pe malul Oltului.

Echipă probabilă CSC 1599 Șelimbăr: Roșca – Palmeș, Natea, Crișan (Lumbu), Mitrea – Panos, T. Călin – Schieb, I. Năstăsie, Hernando  – Rotund. Antrenor: Claudiu Niculescu.

meci greu pentru șelimbăr la slatina. președintele remus șerban: ”va fi un meci de luptă, sper să câștigăm”

 

Ultima oră

Comentariul meu